Sponsors

Kiwanis Ghent Seaport is de onbetwiste hoofdsponsor van onze school. Ze nemen alle onkosten van het vervoer voor onze superbeloningen voor hun rekening! Jaarlijks bedraagt dit zo’n slordige € 1500 !!! Ook op onze jaarlijkse comAfterwork zijn zij prominent aanwezig, zowel in persoonlijke aanwezigheid ;-), alsook in extra financiële of logistieke ondersteuning! Van harte bedankt, vrienden van Kiwanis, superbeloningen zouden zonder jullie gewoon onmogelijk zijn!

 

Feest-, ballon- en bedrukkingswinkel Guntro’s kleurt reeds voor enkele jaren mee het uithangbord (ook letterlijk!) van comAfterwork. Vanaf dit schooljaar zijn zij, door hun talrijke en onvoorwaardelijke inspanningen voor comAfterwork, en dus ook voor onze jongeren, dan ook officiële hoofdsponsor van onze school en ons comAfterwork-project!!! Bedankt, Gunther en Karine, comAfterwork zou onvoorstelbaar zijn zonder jullie!

 

Kompano Hotel Lokeren is de 3e hoofdsponsor die onze superbeloningen op De Karwij-kaart helpt zetten! Jaarlijks zetten zij nagenoeg kosteloos (!!!) hun deuren open voor onze comAfterwork-party, een evenement dat als doel heeft onze superbeloningen te bekostigen. Kompano Hotel is dus al 3 jaar lang het decor voor een afterwork-party van formaat, waarbij in de laatste editie een 40-tal bedrijven uit Lokeren en het Waasland intekenden als sponsors!!! Dankjewel, Daan!

 

logo_inner_wheel
Inner Wheel Waasland is een nieuwe hoofdsponsor die onze school en onze leerling via sponsorformule 6 logistiek ondersteunt! Dankzij hen is onze school dit schooljaar een Smartboard rijker, wat wij, samen met onze leerlingen, natuurlijk fantastisch vinden! Via deze weg willen wij hen dan ook bedanken, en nodigen wij hen dan ook graag uit op vrijdag 23 mei 2014 in Hotel Kompano voor comAfterwork4, om op deze manier het comAfterwork-concept live mee te maken!

Onderstaande bedrijven en organisaties hebben dit schooljaar elk (!) zo’n € 250 veil (of diensten ter waarde van…) voor de bekostiging van onze superbeloningen! Dat maakt hen terecht tot grote sponsors! Wij willen hen via deze weg nogmaals hartelijk bedanken voor de financiële en logistieke steun die zij via comAfterwork aan ons verlenen! Graag nodigen wij hen dan ook allen uit voor comAfterwork4, en dit op vrijdag 23 mei 2014.

     

    

      

     

     

   

 

Onze superbeloningen zouden ook onbestaande zijn zonder de inbreng van onderstaande sponsors. Dit schooljaar ontvingen wij van elk (!) van hen om en bij de € 125 (of diensten ter waarde van…)! Een welgemeende dankjewel van ons en onze leerlingen is hier meer dan op zijn plaats! Graag nodigen wij ook hen nu reeds uit voor comAfterwork4, en dit op vrijdag 23 mei 2014.

                  

            gysens_sjabloon