In ons hele comAfterwork-geschiedenis zijn we heel blij te mogen melden dat sinds de lustrum-editie comAfterwork5 Sporting Lokeren het lijstje van hoofdsponsoren kan, mag, en vooral wil aanvoeren! Zij geven hiermee vooral aan dat ze, naast hun sportieve aspiraties (en prestaties!!!), ook in de bres willen springen voor jongeren die het niet altijd even makkelijk hebben. Wij mogen vooral blij zijn met deze instelling en overgave. 1000 x dankjewel aan Sporting Lokeren voor de huisvesting van comAfterwork !!! We overdrijven niet dat jullie onderdak ons project een upgrade van jewelste bezorgt. Wij, en met ons onze jongeren, dragen jullie voortaan in ons hart !
Kiwanis Ghent Seaport is reeds verschillende jaren de onbetwiste hoofdsponsor van onze school. Ze nemen alle onkosten van het vervoer voor onze superbeloningen voor hun rekening! Jaarlijks bedraagt dit zo’n slordige € 1500 !!! Ook op onze jaarlijkse comAfterwork zijn zij prominent aanwezig, zowel in persoonlijke aanwezigheid ;-), alsook in extra financiële of logistieke ondersteuning! Van harte bedankt, vrienden van Kiwanis, superbeloningen zouden zonder jullie gewoon onmogelijk zijn!
Alsof zoveel Kiwanis-steun nog niet voldoende is steunt Kiwanis Ghent Seaport ons deze comAfterwork-editie dubbel, en dit dankzij een Karwij-benefiet-editie van De Lokerse Nacht, een nagelnieuw initiatief op 1 juni 2019, met klinkende namen als Les Truttes, Partie Party en DJ Dirk Stoops (Stu Bru). We nodigen jullie dan via deze weg ook graag uit op De Lokerse Nacht. Juni 2019 Karwij-Party-maand, zoveel is duidelijk! Bedankt alweer, Kiwanis Ghent Seaport!!!
logo_inner_wheel
Inner Wheel Waasland is een hoofdsponsor die onze school en onze leerling via sponsorformule 6 logistiek ondersteunt! Dankzij hen is onze school ook dit schooljaar alweer een Smartboard rijker, wat wij, samen met onze leerlingen, natuurlijk fantastisch vinden! Via deze weg willen wij hen dan ook hartelijk (en digtaal 😉 ) bedanken!
BVBA Driesco uit Lokeren vervoegt ons ook reeds enkele jaren als medehoofdsponsor, dankzij hun aanleveren van zitgelegenheid en andere logistieke ondersteuning bij het uittekenen van comAfterwork 8.Dankjewel !!!
Securex hoort ook dit jaar opnieuw thuis in het rijtje van de hoofdsponsors. Ook zij verwennen ons al enkele jaren met het schenken van computers, computerschermen en laptops. Deze worden ingezet in de dagelijkse klaswerking, en zijn bijgevolg een absolute meerwaarde in onze school. Bedankt Securex voor jullie onvoorwaardelijke hardware-steun doorheen de jaren…

Ook zonder de trouwe bijdrage van onze grote sponsors is de organisatie van onze superbeloningen gewoonweg onmogelijk. Zij verzilverden hun geloof in onze jongeren en ons project met een schenking van om en bij de € 250 (elk !), waarvoor een mega-hartelijke dankjewel!!!

               

            deejays   

                    

       

Onze superbeloningen zouden ook onbestaande zijn zonder de inbreng van onderstaande sponsors. Dit schooljaar ontvingen wij van elk (!) van hen om en bij de € 125 (of diensten ter waarde van…)! Een welgemeende dankjewel van ons en onze leerlingen is hier meer dan op zijn plaats!

                     logo Gysens

    bedrijfslogo_sjabloon_klein    bedrijfslogo_sjabloon_klein