In ons hele comAfterwork-geschiedenis zijn we heel blij te mogen melden dat sinds de lustrum-editie comAfterwork5 KSC Lokeren – Temse (voorheen Sporting Lokeren) het lijstje van hoofdsponsoren kan, mag, en vooral wil aanvoeren! Zij geven hiermee vooral aan dat ze, naast hun sportieve aspiraties (en prestaties!!!), ook in de bres willen springen voor jongeren die het niet altijd even makkelijk hebben. Wij mogen vooral blij zijn met deze instelling en overgave. 1000 x dankjewel aan Sporting Lokeren voor de huisvesting van comAfterwork !!! We overdrijven niet dat jullie onderdak ons project een upgrade van jewelste bezorgt. Wij, en met ons onze jongeren, dragen jullie voortaan in ons hart !
Kiwanis Ghent Seaport is reeds verschillende jaren de onbetwiste hoofdsponsor van onze school. Voor heel wat projecten en realisaties kunnen we al jarenlang rekenen op hun – niet enkel – financiële ondersteuning! Zo nemen zij onder meer alle onkosten van het vervoer voor onze superbeloningen voor hun rekening… Jaarlijks bedraagt dit zo’n slordige € 1500 !!! Ook op onze jaarlijkse comAfterwork zijn zij prominent aanwezig, zowel in persoonlijke aanwezigheid ;-), alsook in extra financiële of logistieke ondersteuning! Van harte bedankt, vrienden van Kiwanis, de lagemene werking van onze school zou zonder jullie al een pak moeilijker verlopen, en superbeloningen zouden sowieso gewoon onmogelijk zijn!
logo_inner_wheel
Inner Wheel Waasland is een hoofdsponsor die onze school en onze leerling via sponsorformule 6 logistiek ondersteunt! Dankzij hen is onze school ook dit schooljaar alweer heel wat kostelijk bouwwerkmateriaal voor onze nieuwe Bouwopleiding rijker, wat wij, samen met onze leerlingen, natuurlijk fantastisch vinden! Via deze weg willen wij hen dan ook hartelijk (en digtaal 😉 ) bedanken!
logo_Guntro's_Partyrent
Guntro’s Partyrent is sinds deze 10e editie gloednieuwe hoofdsponsor van ons comAfterworkproject. Zij voorzien ons belangeloos van heel wat meubilair voor ons comafterwork-event, en zorgen via deze weg voor een stevige extra duit in het beloningsbudget van onze leerlingen. Een party met het hart op de juiste plaats: laat dat nu ook net het opzet van comafterwork zijn. Prima combo dus, De Karwij en Guntro’s Partyrent! Hartelijk dank!!!

Ook zonder de trouwe bijdrage van onze grote sponsors is de organisatie van onze superbeloningen gewoonweg onmogelijk. Zij verzilverden hun geloof in onze jongeren en ons project met een schenking van om en bij de € 250 (elk !), waarvoor een mega-hartelijke dankjewel!!!

Onze superbeloningen zouden ook onbestaande zijn zonder de inbreng van onderstaande sponsors. Dit schooljaar ontvingen wij van elk (!) van hen om en bij de € 150 (of diensten ter waarde van…)! Een welgemeende dankjewel van ons en onze leerlingen is hier meer dan op zijn plaats!

    logo Van Bogaert bedrijfslogo_sjabloon_klein bedrijfslogo_sjabloon_klein