Bingel

Beste ouders,

vanaf vandaag kan uw kind ook oefeningen thuis maken voor school. Wij maken nu ook gebruik van Bingel.

Op www.bingel.be kunnen de leerlingen op verschillende eilanden oefeningen maken. Zij kunnen vrij kiezen uit taaloefeningen, rekenoefeningen, boeken, ….

Na het inloggen komt uw kind op zijn of haar persoonlijke startscherm terecht. Uw kind kan dan meteen de taken zien die de leerkracht heeft klaargezet of doorklikken naar het eiland om zelfstandig te oefenen. Als uw kind vaak en goed geoefend heeft, krijgt het een online ‘beloning’ en kan het een kort spelletje spelen. Uw kind kan ook de gebeurtenissen op het eiland volgen en zijn of haar avatar (online vriendje) samenstellen. Die persoonlijke avatar geeft feedback en tips tijdens het oefenen.

 

Hoe logt uw kind in op bingel?

 

Door naar www.bingel.be te gaan en op ‘leerling‘ te klikken, krijgt uw kind het inlogscherm van bingel te zien. Hieronder vindt u de inloggegevens die uw kind deze periode kan gebruiken. Hiermee kan het dan op elke computer of tablet met internettoegang oefeningen maken op wat hij of zij in de klas heeft geleerd.

 

Schoolcode: 11489

Klas: OBS1of OBS2 of OBS3 of OBS4

Klasnummer: de lijst met de klasnummers kan je onderaan deze brief terugvinden.

 

Omdat elke leerling een persoonlijk wachtwoord krijgt vragen wij jullie om even te bellen naar de school op het nummer 09/348.67.86 om dit te krijgen.

Bij problemen of andere vragen kunnen jullie ook mailen naar gok@de-karwij.be .

Veel plezier.

Het schoolteam.