Welkom! UITVERKOCHT

Afbeelding 692-2Afbeelding 381-2
OPGELET : COMAFTERWORK 9 UITVERKOCHT – GEEN INSCHRIJVING MEER MOGELIJK !!!

Beste bedrijfsleider, organisatie en/of party-ganger,

Acht jaar geleden lanceerde comAfterwork haar eerste afterworkparty : een ware voltreffer, waarbij de vorige edities de succesformule ruimschoots bevestigden !!!

Ten voordele van de leerlingen van De Karwij te Lokeren, bieden wij u, mede dankzij de niet aflatende en belangeloze inzet van ons huidig sponsorbestand van een 50-tal bedrijven en organisatie uit Lokeren en omstreken, in “feestzaal Koller” van Sporting Lokeren opnieuw een ontspannen, stijlvolle clubsfeer in een hedendaagse setting, met daar, naast resident DJ-talent, ook deze keer een heerlijk Walking-Dinner bovenop!

Samen met uw collega’s kan u dus genieten van een overheerlijk Dinner en/of stijlvol drankje, ter vervolmaking van de business-meets-pleasure atmosfeer.

comAfterwork9 zal de geschiedenis ingaan op vrijdag 14 juni 2019. Vanaf 17u start het feest en zet u helemaal ontstressed het weekend in.

Sponsoring (party-sponsor-benefits!) kan nog steeds via deze website, waar u bovendien ook alle info omtrent ons prestigieus project terug vindt. Inschrijven kan jammer genoeg niet meer omwille van uitverkocht. U bent vrij steeds een mailtje te sturen naar comafterwork@de-karwij.be om te kijken of er eventueel nog kaarten zijn vrijgekomen…

Alle inkomsten en sponsorgelden gaan INTEGRAAL naar de organisatie van de superbeloningen, één van de sleutels tot een succesvolle dagelijkse werking met onze jongeren!

Dus ook, en eigenlijk vooral, in hun naam : tot binnenkort… Tot comAfterwork!

Vanwege alle medewerkers en jongeren van De Karwij

Afbeelding 229-2Afbeelding 565-2