Welkom!

Afbeelding 692-2Afbeelding 381-2
Beste bedrijfsleider, organisatie en/of party-ganger,

Tien jaar geleden lanceerde comAfterwork haar eerste afterworkparty : een ware voltreffer, waarbij de daarop volgende edities één voor één de succesformule ruimschoots bevestigden en overtroffen !!!

Ten voordele van de leerlingen van De Karwij te Lokeren, bieden wij u, mede dankzij de niet aflatende en belangeloze inzet van ons huidig sponsorbestand van een 50-tal bedrijven en organisatie uit Lokeren en omstreken, opnieuw in “feestzaal Koller” van Sporting Lokeren een ontspannen, stijlvolle clubsfeer in een hedendaagse setting, met daar, naast resident DJ-talent (no band – just party!), ook deze keer een heerlijk ^“Outdoor Cooking Experience” bovenop!

Samen met uw collega’s kan u dus genieten van een overheerlijke hap en/of stijlvol drankje, ter vervolmaking van de business-meets-pleasure atmosfeer.

comAfterwork10 zal de geschiedenis ingaan op vrijdag 3 juni 2022. Vanaf 17u start het feest en zet u helemaal ontstressed het weekend in.

Sponsoring (party-sponsor-benefits!) en inschrijving (party-sponsor-benefits!)kan rechtstreeks via deze website, waar u bovendien ook alle info omtrent ons prestigieus project terug vindt.

Alle inkomsten en sponsorgelden gaan INTEGRAAL naar de organisatie van de superbeloningen, één van de sleutels tot een succesvolle dagelijkse werking met onze jongeren!

Dus ook, en eigenlijk vooral, in hun naam : tot binnenkort… Tot comAfterwork!

Vanwege alle medewerkers en jongeren van De Karwij

Afbeelding 229-2Afbeelding 565-2