Welkom!

Afbeelding 692-2Afbeelding 381-2
Beste bedrijfsleider, organisatie en/of party-ganger,

Twaalf jaar geleden lanceerde comAfterwork haar eerste afterworkparty : een ware voltreffer, waarbij de daarop volgende edities één voor één de succesformule ruimschoots bevestigden en overtroffen !!!

Ten voordele van de leerlingen van De Karwij te Lokeren, bieden wij u, mede dankzij de niet aflatende en belangeloze inzet van ons huidig sponsorbestand van een 50-tal bedrijven en organisatie uit Lokeren en omstreken, in de fuifzaal van het “Stedelijk Jeugdcomplex Lokeren” Sportlaan 2 te Lokeren een party in ontspannen sfeer, in een hedendaagse setting, met daar, naast resident DJ-talent (no band – just party!), ook verscheidene foodtrucks bovenop!

Samen met uw collega’s kan u dus genieten van een overheerlijke hap en/of stijlvol drankje, ter vervolmaking van de business-meets-pleasure atmosfeer.

comafterwork 12 zal de geschiedenis ingaan op vrijdag 2 juni 2023. Vanaf 17u start het feest en zet u helemaal ontstressed het weekend in.

Sponsoring (party-sponsor-benefits!) en inschrijving (party-sponsor-benefits!)kan rechtstreeks via deze website, waar u bovendien ook alle info omtrent ons prestigieus project terug vindt.

Alle inkomsten en sponsorgelden gaan INTEGRAAL naar de organisatie van de superbeloningen, één van de sleutels tot een succesvolle dagelijkse werking met onze jongeren!

Dus ook, en eigenlijk vooral, in hun naam : tot binnenkort… Tot comAfterwork!

Vanwege alle medewerkers en jongeren van De Karwij

Afbeelding 229-2Afbeelding 565-2